Bokbloggsjerka 5 – 8 oktober

Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om böcker/litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Häng med i Bokbloggsjerkan!

Gör så här:
1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i kommentarsfältet hos Annika så att vi lätt hittar till ditt inlägg.
2. Besök andra bloggar genom att klicka på deras jerkainlägg. Hitta nya bloggar, prata om böcker eller skryt upp dina favoritförfattare.
3. Sprid information om jerkan så att så många som möjligt hittar den. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.
4. Besvara följande fråga (det blir en ny fråga varje vecka!):

Läser du facklitteratur ibland och vad är det i så fall som intresserar dig?

Jo, jag läser en del. Just nu har jag framför allt snöat in på böcker om träning och löpning. Jag försöker hitta inspirationen till att ta hand om hela mig på samma sätt som jag tar hand om mitt hår, och det går hyfsat bra.

Annars är det mest böcker inom historia, arkeologi eller etnologi som jag brukar fastna för. Historia är ju mitt huvudämne där jag fastnade lite i idéhistoriska tankar när jag skrev uppsats, och arkeologi är ett av mina sidoämnen.

Och så blir det en hel del böcker med mönster och inspiration för att vikar och sticka, men de räknas liksom inte. Inte heller matlagningböckerna, det är ju två genre som är mera blädderböcker än läseböcker.

(Det här inlägget har lästs 4012 gånger.)