Hett i hyllan #12 – Allt jag inte kan säga

Hett i hyllan kommer från Bokföring enligt Monika som skriver så här:

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

Jag minns inte var ”Allt jag inte kan säga” först dök upp i mitt flöde, jag tror att det var på lokaltidningens kultursidor. Det jag minns är att det bland annat nämndes att Pine utlämnande skrev om sin ofrivilliga barnlöshet, och det kändes rätt för mig just nu. Tydligen är det inte bara jag som uppmärksammat den här i stan, för det är en rätt redig reservationskö på boken och den måste läsas och skrivas om innan helgen.

Brännhet, alltså.

“Jag är rädd för att vara kvinnan som stör. Och för att inte störa tillräckligt. Jag är rädd. Men jag gör det ändå.”

(Det här inlägget har lästs 1606 gånger.)