Tass-tass-tass

Soundtrack: ”9 to 5” med Dolly Parton.

Har mest bara tassat runt på jobbet och antingen satt andra i arbete (i brist på en egen kollega) eller fnissat över typisk bibliotekariehumor. Som hur man lättar upp en ångestfylld hylla med lite skratt. Och jag har sett att vi har ställt fel… 🙂

Eller som när jag bläddrade genom den senaste högen med de nya barnböckerna och hittade ”Varulvsboken”. Jag bara älskar sånt här, just den här bilden visar varulvens utveckling under kvällen till fullmånenatten. Och med tanke på hur min mage låter en sisådär kvart i tolv så skulle nog jag hålla mig på armlängs avstånd från bibliotekarien om jag var elev. 😀

Och de som har jobbat, det är IT-arna. Gillar när de verkligen försöker lösa mina bekymmer direkt. Och så min lunchavlösning, som fick tampas med två klasser under halvtimmen jag var borta…


Och i morgon far jag hem-hem! ♥

(Det här inlägget har lästs 3271 gånger.)