Åh, vad jag vill vinna!!

Jag tror minsann det är vårglädje i lufften!

Genom I ♥ Books (och många fler ocskå) fick jag tipset om att thecuriouscaseofthebooks har en helt magnifik boktävling! Bloggen fyller ett år och firar detta med en födelsedagstävling där Clara kommer sätta ihop ett bok(relaterat)paket speciellt anpassat för vinnaren. Känner mig sugen som tusan på att göra något sånt jag också.

Well, well, jag hoppas så klart att jag vinner och under påsken ska jag klura på en utlottning av något slag jag också. Lovar.

Som om inte det vore nog lottar enbokcirkelomdagen ut ”Varma kroppar”, en lite annorlunda zombiebok som jag spanat på ett bra tag och som står på den berömda listan. Håller tummarna där med!

Andra tävlingar finns hos Bokgläntan (som lottar ut ”Nattens cirkus”) och hos Bokboxen (som lottar ut Sofie Sarenbrants nya)

(Det här inlägget har lästs 3049 gånger.)