”Allt är föränderligt.”

Som om det inte vore nog med alla dessa olästa inlägg – av princip markerar jag aldrig olästa bloggar som lästa innan jag skummat genom rubrikerna (det enda undantaget är nyhetsflödet från de dagstidningar jag följer) – så bygger jag själv upp en liten lista på opublicerade ”vill skriva om”-inlägg här. Det är böcker jag läst klart men inte skrivit om, det är intressanta ämnen som jag vill grotta ner mig lite mera i och tips på nya roliga program och gadgets.

Och som grädde på moset dyker då en tokintressant gratisföreläsning upp – ”Från idé till App”, och genast sätter tankarna igång att snurra. Det är så mycket jag vill, så mycket jag vill hinna, så mycket jag vill göra, dela och ta del av!

Det är då jag stannar upp, tänker på Marias uppmaning om att se upp för digital utmattning och finner styrka i Ulrikas mantra:

”Allt är föränderligt.”

Det är så otroligt trösterikt, tycker jag. Att allt är föränderligt. Lite skrämmande är det också, men framför allt hoppingivande.

Allt är föränderligt. Kom ihåg det.

(Det här inlägget har lästs 3266 gånger.)