Äntligen lite liv och rörelse!

Idag har så lärarna intagit Parkskolan – så skönt med liv och rörelse i korridorer och arbetsrum! Jag tror inte att det finns något så ödsligt som en lovtom skola, det är något onaturligt, nästan skrämmande, över det. Men nu tar en ny termin vid! På måndag kommer ettorna, det är så kul att få heja på dem allihopa när de vallas runt på skolan av lärarna! Och så på tisdag kommer tvåorna och treorna, och jag riktigt längtar efter dem!!

Lite trist då bara att det har regnat in i skolan, så både personalrummet och biblioteket har fått en vattenskada. 🙁 Jobbade ungefär två timmar i biblioteket idag, men sen var jag tvungen att åka hem. Det fullkomligt stinker mögel, näsan blir täppt och skallen bankar. Jag och ställföreträdande chefen på folkbiblioteksenheten har tagit beslutet att hålla biblioteket helt stängt den här veckan, och jag hoppas verkligen att det har torkat upp och blivit åtgärdat till nästa vecka!

Eftersom jag var hemma lite tidigare idag då passade jag på att lifta till Stugan med världens snällaste Micke, och så cyklade jag hem, så imorgon kan jag äntligen låta bilen stå när jag ska på jobbet! 😀


Oooh! Såg precis att jag var en av dem som vann drömtävlingen på Lyckobacken!! 😀

(Det här inlägget har lästs 3425 gånger.)