Bäst när det gäller – det är jag, det…

Soundtrack: ”King of My Castle” med Wamdue Project.

Överlevde morgonens engelskspråkiga timme med de besökande lärarna från Italien och Tyskland. Och inte bara överlevde – det var så klart jätteroligt! Kul att se dem intresserade och framförallt roligt att få visa på saker om de inte hade en aning om! Måste (lite skadeglatt) erkänna att när det kom fram att de aldrig hört talas om Project Gutenberg, då kände jag att det här är huuuur lugnt som helst! I’m Queen of my castle! 😀

Fast jag tycker att det är lite fascinerande att man, utan några som helst problem, kan prata om det här i en dryg timme! (Och, ja, jag vet att jag har stavat fel!) 🙂

I och för sig gjorde vi ett par små utsvävningar till bland annat Spotify och så fick jag tips på Filsh.net, en tysk tjänst för privat bruk. Inget att tipsa elever och allmänhet om, alltså. 😉

(Det här inlägget har lästs 4254 gånger.)