Bokbloggsjerka 1 – 4 februari

Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om böcker/litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Häng med i Bokbloggsjerkan!

Gör så här:
1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i kommentarsfältet hos Annika så att vi lätt hittar till ditt inlägg.
2. Besök andra bloggar genom att klicka på deras jerkainlägg. Hitta nya bloggar, prata om böcker eller skryt upp dina favoritförfattare.
3. Sprid information om jerkan så att så många som möjligt hittar den. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.
4. Besvara följande fråga (det blir en ny fråga varje vecka!):

Är du en ”samlare” av saker som kan kopplas till litteraturen (böcker, bokmärken, muggar med litteraturmotiv, etc)?

Nee, det tycker jag inte att jag är. Jag är väldigt sparsmakad när det kommer till inredning, och det slår även genom på porslin, nyttoprylar och liknande. Bara för att ge ett exempel: mitt och Ps hem går i svart och vitt, med olika nyanser av grått däremellan. Förutom i gästbadrummet där vi har en turkos matta och en turkos tvålkopp, liksom i vardagsrummet där vi har en tulpangrön matta. Men that’s it.

Det enda område där jag kan tänka mig gå loss på bokprylar är när det kommer till mode och accessoarer. Jag har till exempel ett Bookbook-fodral till telefonen, och bara nu i helgen klickade jag hem ett armband jag först såg hos Fiberglasodin. (Men det vet P inte om, så säg inget!)

(Det här inlägget har lästs 2803 gånger.)