Bokbloggsjerka 14 – 17 december

Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om böcker/litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Häng med i Bokbloggsjerkan!

Gör så här:
1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i kommentarsfältet hos Annika så att vi lätt hittar till ditt inlägg.
2. Besök andra bloggar genom att klicka på deras jerkainlägg. Hitta nya bloggar, prata om böcker eller skryt upp dina favoritförfattare.
3. Sprid information om jerkan så att så många som möjligt hittar den. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.
4. Besvara följande fråga (det blir en ny fråga varje vecka!):

Vi tar en enkel fråga så här sista gången innan juluppehållet: Vad läser du just i dag?

Ah, trevligt med en fråga som är enkel att svara på. Tack för det, Annika!

Just nu läser jag mest i Sarah Dessens ”Du glömde säga hej då”, eftersom den är försenad ska lämnas tillbaka till biblioteket snarast. På bussen, där jag vanligtvis brukar läsa på plattan, läser jag just nu på telefonen, och där är det ”Drakhornet”, en svensk historisk fantasy, som står för sällskapet – det kommer mer om den sen i helgen. När jag är ute och går lyssnar jag i knappt en timme i stöten på Veronica Roths ”Divergent”, och eftersom det tar mig en dryg timme att gå hem från jobbet (halleluja för deltid som gör sånt möjligt!) hinner jag en bit på en vecka. Och i badet tampas jag fortfarande med Sookie i ”Död tills mörkret faller”, vi håller på att vara riktigt bra kompisar nu, jag och Sookie.

(Det här inlägget har lästs 5257 gånger.)