Bokbloggsjerka 22 – 25 januari

Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om böcker/litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Häng med i Bokbloggsjerkan!

Gör så här:
1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i kommentarsfältet hos Annika så att vi lätt hittar till ditt inlägg.
2. Besök andra bloggar genom att klicka på deras jerkainlägg. Hitta nya bloggar, prata om böcker eller skryt upp dina favoritförfattare.
3. Sprid information om jerkan så att så många som möjligt hittar den. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.
4. Besvara följande fråga (det blir en ny fråga varje vecka!):

Brukar du drabbas av lässvackor ibland och hur gör du i så fall för att ta dig ur dem?

Visst händer det, ibland oftare än annars. Just nu är jag i en svacka som beror på att jag inte hinner läsa och därför inte riktigt fastnar för någon bok. Då brukar receptet vara att verkligen ta mig tid att läsa och att läsa i ett enda långt svep i säg två, tre timmar. Lässvackan jag drabbades av i början av vintern berodde däremot på att jag läst böcker som inte fallit mig på läppen och då brukar receptet stavas ungdomsböcker. Få saker kan få mig tillbaka på läsbanan som riktigt bra och catchy ungdomsböcker! Sarah Dessen, Johanna Lindbäck eller Emma Granholm – jag kan liksom inte misslyckas då!

(Det här inlägget har lästs 2693 gånger.)