Bokbloggsjerka 24-27 augusti

Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om böcker/litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Häng med i Bokbloggsjerkan!

Gör så här:
1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i kommentarsfältet hos Annika så att vi lätt hittar till ditt inlägg.
2. Besök andra bloggar genom att klicka på deras jerkainlägg. Hitta nya bloggar, prata om böcker eller skryt upp dina favoritförfattare.
3. Sprid information om jerkan så att så många som möjligt hittar den. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.
4. Besvara följande fråga (det blir en ny fråga varje vecka!):

Vilka böcker önskar du att du ännu inte hade läst? 

Det finns naturligtvis en hel del urusla läsupplevelser som platsar här, men jag skippar dem och går istället på de läsupplevelser som varit snudd på överjordiskt bra.

Jag har den egenheten att om jag läser en riktigt, riktigt bra bok som jag själv äger, då kan jag faktiskt avsluta läsningen när som helst i boken. Just för att få ha den där underbara läsupplevelsen kvar. Två böcker som jag gjort så med är ”Tisdagarna med Morrie” och ”En halv gul sol”. De böckerna har jag kvar, de står i bokhyllan och väntar på mig, väntar på att jag än en gång ska ta ner dem, påbörja läsningen och kanske läsa klart. Men bara kanske.

Men när det handlar om böcker som jag läst klart kommer jag faktiskt bara på en enda bok som jag önskar att jag hade oläst. Det är också en av de få böcker som jag vet att jag kommer läsa om: ”Patient 67”. Kommentarer överflödiga. *mysryser*

(Det här inlägget har lästs 3903 gånger.)