Bus eller godis!

Hade nästan glömt bort det där med busellergodis och snudd på ätit upp det mesta själv när de här hemskingarna plingade på dörren. Fullspeedade och garanterat sockerstinna innan kvällen – precis som det ska vara. 🙂 (Jo, det finns mera godis om det kommer fler.)

Eller, ”Tur du hade godis, annars hade vi kastat massor med papperslappar på golvet!!” som Ellen glatt studsande meddelade mig.

Hälga och Hälge fick däremot inget godis – de kom ju på fel dag! – och mamma Älg stegade fram och såg väldigt skeptisk ut när jag var ut och sa att de skulle pysa någon annanstans. (Pysseltips: älgquiz på Svd. ;))

Men det retar mig lite med bildkvaliteten. Jag har nästan helt lagt bort kameran. De få gånger jag plockar fram den brukar det vara slut på batteri och jag får ändå hålla tillgodo med mobilen. För det mesta gör det mig ingenting, men ibland kan jag tycka att det blir så oherrans usel kvalitet på bilderna.

Nåja, ni får hålla tilgodo.

(Det här inlägget har lästs 3607 gånger.)