Day 06 – A book that makes you sad


Tears For The Fallen… av PentaxFanatiK

30-dagarslistan rullar vidare, och den här är svår.

Jag har inga som helst problem med att leva mig in i böcker. Snarare tvärtom. På mornarna sitter jag på bussen och fnissar åt Audens tankar och reflektioner i ”Mycket mer än så”, det går bara inte att hålla tillbaka. Och på samma sätt kan jag faktiskt sitta och torka tårarna i smyg ibland. (Fast när jag hittar en riktig gråtbok läser jag den inte på bussen. Det känns lite sådär att sitta bland elever och grina, liksom.)

Och vissa böcker som jag brukar tipsa om i bokprat kan göra mig gråtfärdiga bara jag pratar om dem – ”Innan jag dör” brukar vara en sådan som framkallar svaj på rösten och tårar i ögonen.

Men annars vet jag inte.

(Det här inlägget har lästs 3171 gånger.)