Day 18 – A book that disappointed you

Det händer ju någon gång emellanåt, att jag läser om en bok som verkar kanon, hittar bloggar och recensioner som hypar och haussar, och när jag själv väl får sätta tänderna i den så … ingenting.

En sådan var ”Här ligger jag och blöder”, som jag faktiskt inte förstår storheten med. Är det bara jag?

En annan läste vi tillsammans i Soppsällskapet för någon månad sedan. Jag har hört så himla mycket om den här boken, hur djup den är, hur fantastiskt språket är och hur huvudpersonernas levnad och öde berör.

Jag gjorde verkligen ett försök med den, tog det på allvar, försökte känna storheten, men insåg redan efter 70 sidor att om det inte vore för att vi var flera som skulle läsa den gemensamt så hade jag slutat där.

BESVIKEN!!

(Det här inlägget har lästs 3480 gånger.)