En smakebit på søndag – “Sommar för evigt”

Söndag och dags för en smakebit igen! Om du inte vet vad smakebit på søndag är tycker jag att du ska kolla in Flukten fra virkeligheten. Där hittar du varje söndag massor med smakebitar, på svenska, norska och engelska.

Dagens smakebit kommer från Sommartriologin, den serie ungdomsböcker jag precis har avslutat, skrivna av Jenny Han:

Jag har bara varit förälskad i två killar i mitt liv, bägge med efternamnet Fisher. Conrad var den förste, och honom var jag så kär i som man egentligen bara är första gången. Det är den sortens kärlek som inte vet bättre och som inte vill veta bättre, den kärlek som gör en snurrig, dum i huvudet, galen. Den sortens kärlek upplever man bara en gång.
Och så var det Jeremiah. När jag tittade på Jeremiah såg jag dåtid, nutid och framtid. Han kände inte bara den tjej jag hade varit utan också den jag var nu, och han tyckte om mig ändå.
Mina två stora kärlekar. Jag har nog alltid vetat att jag skulle få efternamnet Fisher en dag. Men inte kunde jag ana att det var så här det skulle gå till.

(Det här inlägget har lästs 3710 gånger.)