Feng shui i bokhyllan

Soundtrack: ”Neverending story” med Limahl.

Hänger sent omsider på Bokhora med tema feng shui i bokhyllan. På min lista återfinns:

Ali Smith – ”Jag är allt du drömt”
Susanna Clarke – ”Jonathan Strange & Mr Norrell”
Herta Müller – ”Idag hade jag helst inte velat träffa mig själv” (är man verkligen en riktig bibliotekarie om man inte ens läst 2009 års Nobelpristagare?)
Kerstin Ekman – ”Herrarna i skogen”
Muriel Barbery – ”Igelkottens elegans”
Jens Lapidus – ”Snabba cash”

Och så några lånade och omlånade titlar som jag har konstant dåligt samvete för:
Christian Mörk – ”Darling Jim”
Cornelia Funke – ”Bläckhjärta”
Michael Cox – ”Mörkrets väg”

Och så den där eländiga boken av Donna Tartt, ”Den hemliga historien”, som jag (efter att ha lånat om den i typ ett år) lämnade tillbaka och köpte ett eget ex av. Ett ex som jag mest troligt lämnade kvar i Stugan när vi flyttade hem för hösten…

Men nu ska det bli! Ska bara kolla en blogg till, skicka det där mailet till A och ringa L, sen ska jag bara läsa hela kvällen. Ja, just ja. Tvätten också. Plocka ur diskmaskinen. Och snön… Kanske blir imorgon? (Har MODO match imorgon?) 😛

(Det här inlägget har lästs 3582 gånger.)