Fler listor på g

Som så många andra bokbloggare skriver jag inte bara om böckerna här, utan jag sparar dem (så klart) också i en lista över årets lästa böcker. Här på bloggen har jag funnits i ett och ett halvt år, och under den tiden har jag i stort sett bloggat om allt jag läst. Före det bloggade jag en kortkort tid på blogger och i några år på blogg.se. Där var det lite mer spretigt, och jag bloggade egentligen bara om de böcker jag tyckte var värda att komma ihåg. Därför blir jag nästan barnsligt glad när jag hittade igen en läsdagbok från 2005-2008! Superkul ju! Ska bums lägga upp de titlarna i läst-listorna!

H-hrm. Bara måste få skryta lite med mina nya hörlurar ocskå. Jag vann dem hos Lilla Gumman och det är ett himla bra ljud i dem! Dessutom sitter de så skönt att jag flera gånger glömt bort att jag har dem på mig. Det enda som är lite synd är att de inte har mikrofon och sladdkontroll, så jag har dem bara hemma. Från House of Marley.

(Det här inlägget har lästs 3981 gånger.)