Försöker rycka upp mig

Soundtrack: ”MODO – vårt hjärtelag”.

Hade egentligen tänkt skriva ett inlägg om vad man gör på ett skolbibliotek under loven, om utbildningar, ikappläsning, hyllstädning och biblioteksmöten. Men istället för att bära runt på kameran och se möjligheter överallt går jag mest bara omkring och surar. Visst, jag hinner otroligt mycket när jag inte blir avbruten i det jag håller på med, men – och ursäkta mig – FAAN vad trist det är att jobba själv!!

Hur står folk ut som jobbar ensamma hela tiden?! *rys*

Nåja, jag hade tänkt sluta sura idag, eftersom det kommer kännas bättre i morgon. Då kommer kollegan och vi börjar med ett klassuppsättningsmöte tillsammans med övriga barn- och ungdombibliotekarier runt omkring i kommunen. Har läst lite, men inte alls som jag hade tänkt. Som vanligt! 😉

Och idag har jag fokus på mina små-små sorkar, hade tänkt förbereda bokpraten för åk 3, 4 och 5 som jag ska ha efter lovet.

Och så liiite nojsning över MODOs upphämtning igår. Grym straffläggning! Missade du den? Du ser hela straffläggningen här.

Glädje av Henrik Ström, CC (by, sa)

(Det här inlägget har lästs 3052 gånger.)