Fy bubblans vad jag är trött

P är inne på sin andra vecka i Härnösand, och helt traditionsenligt kommer jag då aldrig i säng. Jag hittar på tusen och en anledning till att vara uppe en stund till (i förrgår var det hockey och så städade jag sovrummet, och igår städade jag badrummet jättenoga och skruvade ihop en CD-hylla), och sen vaknar jag trött som jag vet inte vad och får skynda iväg till jobbet. Och jag vet inte riktigt hur jag tänkte igår kväll, för när klockan var halv tio började jag titta på ett program jag spelade in i lördags. SVT brukar ju ha temalördagar, och i lördags var det vampyrer som var temat. Japp. Inte sov jag då före midnatt i alla fall. Och för att göra det ännu svårare att somna, så har min mp3-spelare gått sönder – igen! Den här är nästan ny, jag köpte den när den förra pajade under första semesterdagen i somras. Annars brukar jag kunna lyssna mig till sömns i alla fall, stämman från en lagomt seg Håkan Nesser kan ju få vem som helst att däcka…

Tur då att det är himla kul att jobba, så det inte känns som ytterligare sten på börda! Den här veckan har jag haft ett bokprat om engelska böcker, två sagostunder och idag en databaslektion, så det är i alla fall ingen risk att jag somnar på jobbet, inte!

Men nu blir det inte mer i kväll, hockey börjar snart. Och så hade jag tänkt dammsuga och torka golv i köket och hallen… Men på lördag, då ska jag ha sovmorgon!

(Det här inlägget har lästs 4014 gånger.)