Hett i hyllan #3 – Välj mig

Hett i hyllan kommer från Bokföring enligt Monika som skriver så här:

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

En bok som legat alldeles för länge på nattduksbordet är Christina Lindströms ”Välj mig”. Jag har läst och älskat både ”Jack” och ”Hälsningar från havets botten”, även om det var under mitt lååånga blogguppehåll. Nu måste den lämnas tillbaka till bibblo senast måndag, så i helgen ska den bli läst.

Jag vet att flera andra läst och gillat, så jag tror det kommer bli en bra helg 🙂

(Det här inlägget har lästs 4768 gånger.)