Tematrio – nyårslöften 2013

Resultaten av mina läsutmaningar för 2012 lämnar verkligen en del övrig att önska, den enda jag lyckades slutföra var klassikersommaren. Och nu vill Lyran att vi ska avge nya läsutmaningar inför 2013:

Berätta således om om tre bokrelaterade löften/planer du har för det kommande läsåret!

1. Någon typ av Kill hyllvärmare kommer det att bli, även om det inte blir lika många som ifjol på den listan. Jag spanar lite på Feministbrud som nöjer sig med tre titlar, det känns rimligt.

2. En världsturne av något slag. Jag hade egentligen tänkt göra en långsiktig utmaning av den och ta mig an en världsdel per år, men jag håller mer på att tippa över till att köra en världsomsegling (finurligt, va?) och ta en bok eller författare från varje kontinent.

3. Slutligen funderar jag på att hänga på Enligt Os Boktolva, men jag vet inte om det blir Malins Författarfemma istället. Får singla slant om det.

(Det här inlägget har lästs 3698 gånger.)