Ja, vilka är ni?

Igår skrev jag om den inspiration, läsglädje och skrivlust jag får av att läsa andra bloggare, framför allt sånt som har med bokbloggning att göra. Ni som ska ta åt er av att förgylla vilken snömoddig tråkdag som helst. (Som igår. Och i förrgår.) Men vilka är ni då? Jo:

Annikas litteratur- och kulturblogg
Billingska Bokhandelns blogg
BokBild
Bokcirkus
Bokfavoriter
Bokfreak
Bokhora
Bokomaten
Boktips.net
Böcker x 3
Dagensbok.com
Dantes bibliotek
Den var bra
E-bläcket
Elibs blogg
En bok om dagen
enligt O
Fiktiviteter
Kafka på jobbet
Little Me and My Books
Lottens Bokblogg
Lyrans Noblesser
Massor av ord
Matildas läshörna
och dagarna går..
Olika sidor
Om jag var din träningskompis
Ord och inga visor
Rader
Språkmakargatan (inte uppdaterad på länge, men ack så bra när Liza har tid!)
Tonårsboken
Unga vuxna

Det är ni som just nu återfinns under etiketten ”Böcker och läsning” i min reader. Har jag missat någon bra? Någon som jag ännu inte upptäckt och som skulle ge mig ännu fler fantastiska upplevelser? Hojta till, så kikar jag in! Bra bokbloggar kan man aldrig få för många av! 🙂

(Det här inlägget har lästs 4270 gånger.)