När tekniken inte funkar som jag vill

Ibland känns det liksom lite … sådär.

Jag har laddat i två veckor för att äntligen få sätta tänderna i ”Sankta psyko”, boken är äntligen lånad, jag sätter mig vid datorn, kopplar ihop med plattan, för över den och ”Spelreglerna”. Japp, jag har verkligen tänkt mysa till det i veckan som kommer.

Kopplar isär, startar plattan.

Och kan inte öppna någon av böckerna. Arrrrgh!!!!!

Tre timmar senare är det enda som har hänt att datorn inte alls vill kännas vid plattan utan kallar den för ”en okänd usb-enhet”. Och jag får gå och lägga mig utan guldböcker.

Det känns som om jag snart har en anledning att lägga en slant på den där paddan, för säga vad man vill – iPhonen fungerar alltid. Har inte haft ett enda vingel överhuvudtaget med den, med uppdateringar eller olika nätverk någonsin!

(Det här inlägget har lästs 4255 gånger.)