Nu är den här!

I måndags låg det där på bänken i hallen – ett litet, litet vitt paket, men ack så efterlängtat! Äntligen!! Min Iphone!! 🙂
(För er som inte riktigt känner mig – tekniska pryttlar är en stooor svaghet jag har…)

Snabbt upp med lådan som låg i, packade ur innehållet och startade datorn. Man skulle tydligen börja med att synka den mot datorn. Ut på nätet och hämta hem rätt programvara, installera och… Nähä? Just det ja – sim-kortet måste ju i! Fram med min slitna, stackars sprukna Nokia och efter en lååång och alldeles för jämn kamp gick jag äntligen segrande ur striden med batteriluckan och fick fram sim-kortet. Och då är det inte ett microsim! Besvikelse! Jag vet att jag kollade upp att jag hade rätt kort när jag beställde telefonen, det var bara det att jag kollade på minneskortet istället för simkortet. Klantigt! Bara att ringa Telia och be dem skicka ett nytt, alltså. 🙁

Men alltså, sitta med en ny efterlängtad telefon och inte kunna använda den?! Kikade lite på sim-kortet och tog sen fram saxen och friserade det lite, pusslade in det  korthållaren och – JA! Det funkade!! 😀

Fast något galet blev det ändå, fick inte med telefonboken fast jag faktiskt dubbelkollade att jag hade fört över kontakterna till sim-kortet. Nåja, det kunde vänta tills det nya kortet kom, och nu sitter jag här, synkroniserar, för över, letar appar och bara myser. 😉

Ska in till stan senare, och då tänkte jag testa min Nike + Ipod-app.


Mmmmm…. tekniska grejjer….


Soundtrack: ”Material girl” med Madonna:

(Det här inlägget har lästs 3738 gånger.)