Oktobers bästa och novembers TBR

Oktobers TBR är utan konkurrens även oktobers bästa. Helt outstanding, och jag kan inte låta bli att undra varför det tagit mig så lång tid att äntligen ta mig an den. Jag talar förstås om Chimamanda Ngozie Adichies ”Americanah”. Passar även på att hänga på Mias Månadens bästa bok, så här i slutet av året.

(Även septembers TBR är äntligen läst nu, men jag har inte hunnit recensera den än.)

Så vad står på tur nu? Bokhögen på avlastningsytan i hallen bara växer, men den bok som står absolut först i kö för att läsas är Mats Jonsson ”Nya Norrland”. Dels för att det är kö  och kortlån på den, dels för att Soppsällskapet ville ha tips på serier, och slutligen även för att han besöker biblioteken i Örnsköldsvik i januari. Hepp!

(Sen måste jag bara säga att jag är grymt imponerad av den ordning så många verkar ha på lästa och olästa böcker. Imponerande och inspirerande.)

(Det här inlägget har lästs 4719 gånger.)