Så här duktiga elever har vi på Parkskolan!

Det strömmar ganska många elever genom biblioteket en helt vanlig skoldag, men de man ser mest av är Samhällseleverna. Dels för att de nästan alltid håller till i samma korridor som vi, dels för att deras lärare ser till att de använder biblioteket väldigt mycket. Därför känns det extra kul när en av killarna i Sp2:an nu har vunnit ett pris i en uppsatstävling! En gratis resa till USA och Kanada, späckad med massor av upplevelser! Stort, stort grattis Anton!


Gick förbi Bokia på vägen hem. Beställde en digitalkamera strax före helgen, jag blev så himla less på att inte kunna lägga upp snygga och roliga bilder här på bloggen! Och idag fick jag ett meddelande om att paketet fanns att hämta ut på bokhandeln. Kameran känns hur bra som helst! Det är en Canon, men många pixlar och ett jättelångt objektiv! Ska absolut provfota en hel del i Stugan i helgen, så bilder kommer! (Jag har tagit några bilder redan nu, men de är bara på P, så jag skippar att visa upp dem…)

Men det är farligt det där med postutlämning i bokhandeln. Kan inte låta bli att gå en lov och kolla lite, stod länge och väl och bläddrade i olika trädgårdsböcker innan jag bestämde mig för att jag faktiskt inte fick köpa någon bok idag! Tog mig ända fram till kassan och nästan förbi – och där låg den. ”Lusten och dämonerna” om Ingmar Bergman. Var ut och åt med delar av Soppsällskapet igår kväll, och vi talade en hel del om ”Lusten och dämonerna”. Har läst en del om den, bland annat i DN och i Svenskan, och jag sa senast idag på jobbet att ”det är en bok som jag vill köpa”. Och nu låg den där! Vad kunde jag göra? Men så har jag nu en stor, tjock, fin bok brevid nattduksbordet. Jo, böckerna hamnar brevid nu…

Visst är den fin?!

(Det här inlägget har lästs 3484 gånger.)