That time of year again

I morgon är det första advent! Äntligen!!

Tänker därför spendera halva dagen idag med huvudet i adventslådorna, och andra halvan i soffan med lussebullar och glögg.

Och så blev jag påmind om att det snart är dags för julböcker igen. (I skolbibliotekets värld är det redan försent, det mesta är nog redan utlånat och tingat.) En favorit som jag har lyssnat på under julhelgen ett par tre år är ”En julsaga” av Charles Dickens, med Arne Weise som uppläsare. Jag menar, Arne, kan det bli juligare än så?

Ska försöka promenera mig genom ”Oliwer Twist” lite halvsnabbt så jag får ta tag i Mr Scrooge istället. Mycket mysigare. (Ser nu när jag kollade på Adlibris att Torsten har läst in den! Vad f..? Varför har jag en tråkig skådespelare i mina öron då?!)

Annars minns jag en bok från när jag var liten som jag tror hette någonting med Möllegården, men jag hittar inte åt titeln nu. Tro om boken finns kvar hemma? Det var riktigt mysläsning genom hela boken.

(Det här inlägget har lästs 4013 gånger.)