Cheerio, miss Darling Queen ;)

Har fortsatt beklaga mig för alla som orkar lyssna över de (alldeles för små) vinglasen vi har i Stugan. Jag gillar dem supermycket, men de är som så små! Man vill ju kunna bjuda både kungen och drottningen utan att skämmas. 😉

Är sjukt avis på Ps moster Karin som har ljuvliga vinglas i en stor rymlig modell. Är som sugen på något liknande och fick tips om att IKEA har några lite större som är helt OK att dricka ur. Kanske? (Jag vill till IKEA! Nu!!)

Glas är det som jag är absolut svagast för när jag är på auktioner och loppisar. Vinglasen jag har idag har svärmor fyndat åt mig på en auktion, Stugans vackraste snapps/likörglas är även de fyndade på auktion och mina härliga små glas för måltidsdryck är underbara att se på, men ack så små när de står på bordet. Nåja, allt här i livet kan ju inte vara praktiskt. Vissa saker får faktiskt bara vara snygga också. 😉

(Det här inlägget har lästs 3432 gånger.)