Day 24 – A book that you wish more people would’ve read

Har flyt på gång! 🙂

Jag är ju lite av en bokmissionär genom mitt jobb – vissa böcker kan jag verkligen tala mig blå om! Ibland är det bara för att de gör mig så himla glad, ibland för att jag tycker så mycket om skräcken som kommer krypande under skinnet, och ibland, som i just det här fallet, för att boken i fråga är så äckligt bra och säger så otroligt mycket.

”Bryta om” borde läsas av alla som jobbar med barn och unga. Det är en spark i rumpan och en påminnelse om hur det faktiskt kan vara hemma för alldeles för många av våra små. Jag har skrivit om den här också.


Bonus: I höst kommer Åsas tredje bok ”Hoppas” ut. I ett mail skriver hon att hon tror att de som gillade ”Bryta om” även kommer att gilla den. Låter gott, tycker jag. Och så kan du läsa om när hon var till Parkbiblioteket i höstas.

(Det här inlägget har lästs 3876 gånger.)