Hett i hyllan #11 – Snöstorm (igen)

Hett i hyllan kommer från Bokföring enligt Monika som skriver så här:

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

Jag verkar ha fastnat i att återanvända mina hetingar, men det här är verkligen den bok som är brännhet just nu! Är lite ungefär halvvägs och den är riktigt, riktigt bra. Men. Jag ska bort i helgen och boken ska lämnas tillbaka på bibblo på måndag. Aj, aj, aj. *pssshhh*

Snöstorm av Augustin Erba

(Det här inlägget har lästs 1383 gånger.)