Hett i hyllan #4 – Välj mig (igen)

Soundtrack: Amanda Palmer – Everybody Knows Somebody
(Tack Bokdivisionen!)

Hett i hyllan kommer från Bokföring enligt Monika som skriver så här:

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

Ajajaj!!!! Förra veckans Hett i hyllan blev aldrig läst i helgen som var! Och nu är den verkligen het, för nu tickar den förseningsavgift på bibblo varje dag! Jag kör alltså en repris på Christina Lindströms ”Välj mig” som veckans Hett i hyllan.

(Skämskudde fram.)

(Det här inlägget har lästs 3374 gånger.)