Kidnappad av Eva Röse men räddad av Perssons toalett – eller Varför läser en pensionerad lärare Svenskan?

Ibland (ganska ofta) undrar jag hur min hjärna funkar. Om den gör det, eller om defekten liksom är lite för stor?

I höstas lunchade jag (min hjärna) med Sven Wollter, och nu i veckan slog den till igen när jag och P kom till Stugan och blev tagna som gisslan av Eva Röse. För att hon behövde vatten. Hon hade ju bara kunnat be om ett glas, men inte Eva, inte.

Istället låste hon in P (som verkligen var P men misstänkt likt Pierce Brosnan) i badrummet och försökte tvinga in mig i matkällaren – som vi inte har. För att komma ner i matkällaren var jag först tvungen att dra ut diskmaskinen (som vi inte heller har i Stugan), bara för att konstatera att Perssons porta potti stod i vägen för luckan som fanns där innanför.

I ett försök att distrahera Eva, som nu var ganska irriterad och smått hotfull, plockade jag fram en förpackning Findus frysta ärtor ur frysen och när jag började ösa upp dem med händerna och lät dem studsa ner i slasken sneglade jag ut genom köksfönstret och såg Hélène Strömmer sittandes i godan ro på en bänk och läsa Svenska Dagbladet.

Hur konstigt är inte det?!?

Jag menar, alla som känner Hélène vet ju att hon läser DN, inte SvD?!

(Det här inlägget har lästs 2233 gånger.)