När Tor svingar Mjölner

Det var varit varmt, varmt, varmt i flera dagar, och nu hör jag att det närmar sig. Mullret. Himlen är mörkt indigoblå över Klövsnäsviken och vi har dragit ur kontakterna till TV, telefon, router, AC, osv, eftersom om det är någonstans som åskan gärna kommer och stannar en stund, så är det till Billsjösjön.

Åskhimmel över Klövsnäsviken

Tur då att jag hann läsa på Lilla Gumman att det är ofarligt att surfa och prata i mobilen även om det åskar.

Jag har egentligen inte så mycket emot åskan, förutom när den envisnas med att slå sönder eller sätta eld på saker, men något som jag absolut inte gillar är att nästan alltid när åskan är på väg så är det en hel hög med barn som letar sig ner på badplatsen. Det tycker jag är lite läskigt.

Och just det, Mjölner. Har du glömt kan du läsa mer om Tors hammare här.

(Det här inlägget har lästs 4231 gånger.)