Tisdagstrion – bäst just nu

Tisdag och dags för trio! Helena på Ugglan & boken ger oss varje tisdag ett ämne att tolka på valfritt sätt, och idag är det alltså Bäst just nu.

Jag har haft en stor lässvacka i höst, som inte släppte ens när jag blev sjukskriven på deltid. Istället var det min biblioterapigrupp, aka Soppsällskapet, som fick mig att börja läsa igen. Och hej vad det går just nu!

De tre bästa just nu är en avslutad, en nästan avslutad och en till halvvägs hunnen bok:

Calle Brunells ”Man – i ljuset av #metoo” är nästan avslutad, i söndags bjöd jag på en smakebit ur den. ”Allt jag fått lära mig” är till halvvägs hunnen, men OJ! så den berör! Jag brukar inte vilja läsa haussade böcker, men ibland är det verkligen värt det. Och slutligen Sara Lövestams ”Riddar Kasus hjärta och andra sagor om grammatik”, som just är avslutad men ännu inte recenserad. Men bra, det är den! #nördhumor

(Det här inlägget har lästs 1764 gånger.)