Tränar på pepp

Som en del vet är jag sjukskriven sedan två och en halv vecka. Jag fick närkontakt med den berömda väggen en morgon när jag kom på jobbet, och tack vare ett par fantastiska kollegor förstod jag att det var på riktigt den här gången, så jag for hem och försöker nu med god hjälp komma tillrätta med det som blivit galet för att så småningom komma tillbaka igen. Hoppas jag.

Under tiden fyller jag dagarna med så många må bra-stunder som det bara går.

Skrivboken är alltid med i väskan, och så även letton.

Jag tränar när det funkar och tokmyser över bästaste träningsväskan jag tiggt åt mig av Stora Systern (den vänstra). Den är så snygg!!

Jag förundras över tavlan/installationen som sitter i entrén till gymmet/badet. Tycker den är konstig, och framförallt att den sitter i ett badhus?!

Och så har jag hittat ett undantag från köpstoppet som faktiskt är befogat! Mina Salomon-kängor hade egentligen gjort sitt redan förra vintern, men jag var dumsnål ifjol och tänkte slita på dem ett år till och det slutade egentligen bara med att jag inte använde dem alls eftersom de varken höll kyla eller väta borta och sulan var så stenhård att jag mer liknade Bambi på hal is när jag trampade hårda skoterspår fram. Dumt. Blir nya nu i höst alltså. 🙂 Har hittat de här, men ska prova fler innan jag bestämmer mig helt – att ordentligt prova ut vinterkängorna är precis lika viktigt som när det är dags för nya löparpjuks.

(Det här inlägget har lästs 4055 gånger.)