Tre på tre

Den senaste veckan är det många bokbloggar som har hoppat på Pocketlovers utmaning Tre på tre. Det är en enkel och lättsam liten utmaning där man väljer tre titlar helt fritt – en trilogi, tre böcker av samma författare, tre böcker i samma genre, tre böcker från samma land, tre som börjar på samma bokstav… och de tre böcker man väljer ska läsas på tre månader. Tre på tre, alltså. Utmaningen börjar första september och slutar sista november.

Ah, inte kan jag låta bli det här! Men istället för att påbörja en helt ny utmaning gör jag det enkelt för mig och plockar mina tre från Kill hyllvärmare-högen. Alltså ska jag under de kommande tre månaderna läsa:

1. Donnar Tartts ”Den hemliga historien”
2. Nawal El Saadawis ”Den stulna romanen”
3. Susanna Clarkes “Jonathan Strange & Mr Norrell”

Nu vore det väl själva den om det inte…

20120810-142531.jpg

(Det här inlägget har lästs 3577 gånger.)