Allt jag säger är lögn

Man kan tro att jag tappat bort bloggandet ett tag, men nej, nej, så är det absolut inte!

Istället har jag haft ett sedan länge planerat och helt frivilligt blogguppehåll där jag vidgat mina vyer, hämtat inspiration i en miljö långt ifrån den grå och blöta novemberyllefilten som omger oss här i lilla Svedala, och, som en sann bokbloggare, läst massor! Mångsidade romaner som utforskar det mänskliga psyket, snabba och helt galna ungdomsromaner, djupodlade engelska klassiker och självfallet, nobelpristagaren Yo Man. Så mycket har jag läst under den här veckan att jag inte vet hur jag ska kunna förmedla allt!

Åh, denna inspiration, denna läslust, denna vilja att förkovra mig och delta i diskussioner, följa upp trådar och hitta nya infallsvinklar! Som nu, när James Joyce och hans Odysseus kallar på mig.

Pax vobiscum.

(Det här inlägget har lästs 4401 gånger.)