Bokbloggsjerka 7 – 10 september

Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om böcker/litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Häng med i Bokbloggsjerkan!

Gör så här:
1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i kommentarsfältet hos Annika så att vi lätt hittar till ditt inlägg.
2. Besök andra bloggar genom att klicka på deras jerkainlägg. Hitta nya bloggar, prata om böcker eller skryt upp dina favoritförfattare.
3. Sprid information om jerkan så att så många som möjligt hittar den. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.
4. Besvara följande fråga (det blir en ny fråga varje vecka!):

Då förra veckans jerka krävde en viss tankeverksamhet kör vi med en extremt lätt fråga denna vecka: Vad läser du just nu?

Tack för den, Annika! Jag är faktiskt inte så splittrad som jag brukar vara, utan känner att jag just nu tar en och en bok. Eller ja, nästan i alla fall. I öronen har jag Haruki Murakamis ”Norwegian wood” som jag lyssnat på i ett par månader nu. Men den är lång, och lyssnandet går lite i perioder. På nattduksbordet ligger Claudia Piñeiros ”Torsdagsänkorna”, en bok som så här långt är riktigt härlig läsning. Rent av bland topp tio i år. Men mer om den när jag läst klart. Den tredje boken jag har igång är Henrik Berggrens biografi över Palme, ”Underbara dagar framför oss”, som i ärlighetens namn ligger lite på is i väntan på mera tid.

Ingen bussbok (jag cyklar till och från jobbet ett tag till), ingen badbok (badsäsongen har inte riktigt börjat än), ingen cykelbok (löpningen går som konditionsträning tills halkan kommer) och ingen soffbok (jag håller på att virka en Barbapapafamilj) alltså. Nåja, snart är höstrusket här, jag börjar åka buss, skippar löpningen och trampar motionscykel istället och bäddar ner mig i badkaret. Soffboken, däremot, det vete katten om inte den har gjort sin tid för överskådlig framtid?

(Det här inlägget har lästs 3852 gånger.)