Day 12 – A book you used to love but don’t anymore

Tycker att det är lite svårt emellanåt, det här. En bok som jag inte gillar längre? Första tanken är att det måste vara någon deckare eller så, något som jag verkligen har pratat mig rödkindad om i min iver att pracka på andra stackare mina lästips. Men jag kommer bara på sådant som jag redan när jag läste tyckte var mediokert.

Men så får jag en flashback. Minnen av en bok som jag läste jag vet inte hur många gånger på den tiden det begav sig – och faktiskt inte bara de där sidorna, (youknowwhatImean) utan hela boken om och om igen. Men gillar jag den fortfarande eller inte? Det vet jag inte! För att kunna svara på det måste jag ju läsa om den, och det ids jag inte. Kanske det räcker som svar?

Horse sunset av *Melody* (CC)

Men så minns jag en annan bok.

En bok som också tilltalade mig ungefär samtidigt som ”Hästarnas dal”, och som jag faktiskt läste om i höstas. Anledningen av att vi hade skämsbok-tema i Soppsällskapet. Vi skulle alltså ta med en bok som vi verkligen gillade när det begav sig, men som vi nu kanske pratar lite tyst om. Jag vet att jag redan då tänkte på Ayla och gänget, men valet föll istället på den här.

Och nej, den berörde mig inte alls lika mycket nu. Blev till och med besviken – var var allt det där sexet som jag mindes? Nä, skulle nog ha läst om ”Hästarnas dal” istället. 😉

(Det här inlägget har lästs 3085 gånger.)