En tankeparantes som blev tre utropstecken

På förmiddagsfikat tittade jag som snabbast genom ungdomstitlarna i senaste BTJ-listan (en bokkatalog som sammanställs av Bibliotekstjänst och som kommer i 24 nummer per år till de bibliotek som prenumererar) och blev påmind om att en av de titlar som jag verkligen vill läsa har utgivningsdatum nästa vecka. Tänker att jag ska fånga den när den kommer och skynda mig att läsa den innan den åker ut i biblioteket, måste bara kolla så det inte är några reservationer på den.

Glömmer bort det.

Åker hem.

Kollar posten, där det ligger ett skitstort paket från Förlagssystem och river upp det direkt (hur bär ni er åt, alla ni som lägger upp unboxing-bilder?) och hittar tre spillans nya titlar från Opal förlag, bland annat just den jag tänkte på i förmiddags – ”Jag ljuger bara på fredagar” av Mats Berggren!!!

Herregud, hur ska jag kunna komcentrera mig på hockeyn ikväll?!

20130108-150126.jpg

(Det här inlägget har lästs 3716 gånger.)