Februaris bästa och mars TBR

Februari var verkligen ett antiklimax på läsfronten för min del. Jag började med en av mina TBR, men var tvungen att lämna tillbaka den på bibblo innan jag ens var halvvägs. Fick lite svårt att motivera mig till att börja på något nytt skönlitterärt, så det har mest blivit lättbläddrad facklitteratur sen. Februari månads bästa är därför en ännu inte avslutad novellsamling, Olga Tokarczuks Spel på många små trummor. Eftersom den inte är utläst (jag har svårt att läsa flera noveller i ett svep, jag vill gärna landa lite mellan dem) finns det ingen recension än, men den får ändå duga som månadens bästa.

Spel på många små trummor av Olga Tokarczuk

Så, vad spanar jag fram emot då? Bibblohögen är oroväckande lik lutande tornet i Pisa, och där finns ett par böcker som redan legat alldeles för länge:

(Det här inlägget har lästs 1825 gånger.)