Födelsedagen bara fortsätter

Jag fyllde egentligen år förra helgen, men födelsedagen har en tendens att bli lite utdragen. Och inte mig emot!

I fredags fick jag fara in till Sjöbloms, cykelverkstan där P jobbade innan han blev sjuk. Där stod en sprillans ny Solhaga-cykel och väntade på mig! Hade gruvat mig lite för hemvägen, det är ju mest bara uppför, men det gick hur bra som helst! Fast lite ont i rumpan fick jag allt… 🙂

Och igår lyckades jag äntligen hitta igen min cykelhjälm, så nu är det bara att susa in till jobbet på cykel istället för bussen! Nackdelen är väl att jag tappar min 20 minuters lästid som jag brukar hinna med på bussen på morgonen, men fördelen är att jag kan kanske komma igång med ljudböckerna igen! Just nu är det ”Mannen under trappan” av Marie Hermanson som jag har i lurarna, men den enda gång jag verkligen lyssnar är när jag går ut på en långpromenad.

Och idag var svärmor och svärfar på besök, och av dem fick jag bland annat den där tvålpumpen från Eva Solo som jag önskat mig ett bra tag nu! Lycka!! Och snart har jag disktrasorna lite snyggt stående på diskbänken också…

(Det här inlägget har lästs 3642 gånger.)