Förlåt om jag har spammat dig

De senaste dagarna har jag hållit på med gamla inlägg, putsat lite text, fnizzat på bilder, lagt till kategorier och etiketter. Av någon anledning har då de inläggen publicerats igen, alltså inte bara uppdaterats, och därför har länkar gått ut till både höger och vänster.

Vissa har fått tjugo inlägg om dagen i sitt rss-flöde, mina tweets har ökat lavinartat och mina stackars fb-vänner har överösts med länkar från wp.me. Jag vet inte riktigt varför det blivit så, eftersom det aldrig har hänt förut när jag gjort uppdateringar, men det verkar som att det har med de inlägg jag importerat från blogg.se att göra.

Så förlåt om jag spammat dig med länkar, det var inte meningen. 🙂

Och tack till Bokdivisionen som berättade att det även gällde rss-flödet, och inte bara twitter och fejjan som jag trodde.

(Det här inlägget har lästs 3011 gånger.)