Gott nytt år!

Soundtrack: Ja, gissa 😉 

Slut på 2010 och bara runt hörnet väntar 2011. De här sista skälvande dagarna av ett år brukar jag faktiskt försöka tänka äver det som varit lite, återkoppla och reflektera, men så inte i år. Jag har varit ledig en väldans massa under de senaste två veckorna, och det kanske gör sitt till.

Jag vill nämligen inte alls tänka på 2010. 2010 var för mig året när mitt jobb helt plötsligt gick från att vara bland det absolut roligaste jag visste till en ångestklump i magen. 2010 var året jag spydde ut min frustrationsgalla över allt och alla, och inte såg mycket positivt alls under 40 timmar i veckan.

(Visst har det funnits roliga grejer också, såklart, t.ex. Road Tripen jag och Lilla Syster gjorde, byggtreornas spontana hyllning till biblioteket och att den där systern passerade 30 :))

Men ska jag summera vill jag nog hellre satsa på de senaste tio åren.

2000-talet var det årtionde när jag hittade min livskamrat, mannen som är min bäste vän, mitt stöd och min älskare (2001). Det var också årtiondet då jag slutligen lämnade underbara Jämtland och flyttade 25 mil från familj och vänner (2002). Det var årtiondet då vi i vår tvåsamhet hittade vårt paradis – Stugan – och på något outgrundlig sätt lyckades få loss pengar att köpa och renovera för (2003). Jag kom in på BIV i Umeå, lyckades ta min examen (2005) genom ett skitroligt uppsatsarbete med världens bästa Soffi (jag älskar dig, jag är bara så himla dålig på att säga det!!) och faktiskt få fast jobb här på hemmaplan (2008). Jag har lärt känna så många fantastiska och underbara människor här, både privat och genom jobbet, jag bytte efternamn till Ottosson (2006), vi fick en guddotter (2008) och vi byggde hus och flyttade till Domsjö (2009).

Herregud vilket årtionde det har varit!

Att jag bara kan få ha det så här.

Helt otroligt.

Happy New Year på er!

Fireworks Vancouver 2006_1 by ahisgett CC (by)

(Det här inlägget har lästs 3876 gånger.)