Gott Nytt År!

Har varit hemifrån en dryg vecka nu. Började med att fira julafton hos svärmor och svärfar, även Anna, Pär och Klara var där. Inga kort blev det däremot. Jag har lite svårt att tänka på fotografering när jag umgås, jag vet inte om det är simultanförmågan som fallerar, men jag sitter hellre och surrar. Fast nog vore det kul om jag kom mig för med att ta en vända med kameran i alla fall? Men icke så!

Julklappar till hunden också!På juldagen drog jag västerut till Boberg och Mamma och Pappa. Även lilla syster och hennes Andreas dök upp på kvällen, så det blev julklappsutdelning, julmat och mys, och det inte bara för oss på två ben. Själv fick jag bland annat två lådor med Eva Solo-bestick…!!!

Julgranen, alltid lika fin, även om Pappa inte var helt nöjd i år

Var även ut och försökte ta lite kort – jag SKA kolla igenom instruktionsboken! Någon gång. När jag blir stor.

Juligt på lekstugebron - även om tomten saknas i årOch huset lyste så fintMamma och Pappa hade hängt upp en jättefin ljuskrona på balkongen - bilden gör den inte rättvisaOch i häggen, förlåt, rönnen hänger den stora utebelysningen

På annandagen är det alltid "böna" i Boberg, dvs en av de två gudstjänster som varje år hålls på Terrassen, bygdegården i Boberg. (Den andra gudstjänsten är på annandag påsk.) De senaste åren har jag inte varit på någon annan gudstjänst än just den på annandag jul i Boberg, så jag börjar kunna det där med Stefanos och de andra martyrerna… Men det är som lite mysigt ändå. Och där hade jag med mig kameran!

Lennart (prästen), sång-Sven och tant DorisOch så är det fika efteråt. Jag drar ner medelåldern lite...

När vi kom hem drog A & A igång med ett snögubbsbygge, som inte skulle bli någon snögubbe, utan en isbjörn. De hann inte riktigt klart innan det blev mörkt, men den blev fin ändå!

IsbjörnsbyggetStora bollar blev det

På lördagen var det släktkalas hemma i Boberg, med mammas syskon (utom moster Gerd med familj som bor i Sala med omnejd), respektive, barn med respektive och barnbarn. 26 pers in alles! Hunden fick vara ute den dagen… Det var jättekul, framför allt att få träffa allihopa. Det var en kusin och hennes karl och barn som saknades, annars var alla där. Men inga kort från den dagen heller. Däremot mycket surrande och mysande.

På söndagen kom stora syster med man och yngste sonen en sväng (den äldste sonen dök upp redan på lördag kväll), och framemot tvåtiden lastade jag bilen full och for österut igen. Hämtade upp P på Genesåsen och for hem och packade upp. Packade om på måndag och for istället till Stugan! (Hade smitit förbi på söndagen och slagit igång värmen.) Där har vi varit till idag, fredag. Vi har vilat, sovit, läst, myst, tittat på TV, vilat, läst, sovit, ja, du förstår nog. Utvilade är vi i alla fall! Och så har jag fått mig en julklappskamin till Stugan! Samma lika som i Boberg!

Solen kikar precis fram över kanten på nyårsdagenMin julklappskamin!

(Det här inlägget har lästs 3408 gånger.)