Hett i hyllan #5 – Bin och människor

Hett i hyllan kommer från Bokföring enligt Monika som skriver så här:

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

Jag inser mer och mer att jag under Hett i hyllan-etiketten har frångått den gängse tanken med att lyfta de böcker som står bortglömda i ens egen bokhylla. Jag har nog fastnat på Monikas sista rader:

Om du också vill vara med och visa upp dina böcker, antingen heta hyllvärmare eller heta av någon annan anledning, så lägg gärna in en länk här nedanför. Då hittar jag dig mycket lättare.

För mig är de hetaste böckerna de som måsteläsasnumeddesamma!, oftast för att jag lånat dem och de måste lämnas tillbaka. Så var fallet med förra (och förrförra veckans) titel, och så är det även idag.

Augustnominerad, lättsam och intressant. Och med reservationskö på bibblo:

Bin och människor av Lotte Möller

(Det här inlägget har lästs 3512 gånger.)