Inrökt, men nu är i alla fall premiären gjord!

– 20 grader tre dagar i rad. Brr! Inte underligt att jag fick ett ryck och svängde förbi Granngården och köpte björkved när jag gjorde sista julklappssvängen igår! Så idag har vi premiäreldat i kaminen!En mysig brasa i kaminen Kanske inte det allra smartaste att testa första gången när det är – 20 och luften ligger som ett lock strax ovanför taknocken, men vi testade – och japp! Det rök in! Hade lite svårt att få riktigt bra drag i den, fick faktiskt lov att ställa upp ett fönster för att det skulle ta sig riktigt ordentligt. Men när det väl var igång, då brann det utan problem. Däremot har jag ju kommit på att vi behöver inte bara en vedkorg, för det har jag faktiskt tänkt på, utan även någon typ av spiselkrok eller annat att raka runt i glöden med vore inte dumt.

Köksbordet med stolarnaSlänger även med ett foto på köksbordet. Vi har ju haft det ett tag nu, och jag gillar det verkligen! Och om jag gillar bordet så är det ingenting mot vad jag tycker om stolarna!! De är fantastiska!!! Skön stoppning, rejäla armstöd, och så lite gung dessutom. Man sitter som en kung i de här stolarna. Kom och testa, vet ja!

Och så äter vi fortfarande lussebullar, även om det var ett tag sen jag bakade dem. De är inte de vackraste bullar jag åstadkommit, men de är utan tvivel de godaste lussebullarna jag någonsin bakat. Receptet är ur ”Annas kokbok”, testa det!

Lussebullar - goda!

 

(Det här inlägget har lästs 3338 gånger.)