Jackor och bär

Skulle klippa mig idag kl 16.30 trodde jag… Strax före tre ringer Therese, min frisör, och undrar om jag vet att jag har klipptid idag? Hinner tänka att "Nej! Hon är väl inte sjuk?!" men svarar att "jo, det vet jag ju, halv fem". "Nä", svarar hon. "Halv tre." Tusan!! Kastade mig iväg från jobbet och susade ner på stan så snabbt jag bara kunde! Tur att hon är så himla snäll och bra att det funkade i alla fall, trots att jag var så himla sen! Och som vanligt blev det kanonbra!!

Det här ledde ju till att jag var klar där mycket tidigare än jag trodde, så därför passade jag på att ta en minisväng på stan, och hamnade på Cubus. Och där har de jackor! SKitsnygga skinnjackor! Provade alla och bestämde mig till slut för en MC-jacka, ruskigt lik den jag hade under min gymnasietid (som dock inte var av skinn). Men nu när jag kom hem började jag ångra mig lite. Kanske jag skulle ha tagit den andra svarta istället? Den som var lite mer "höstig" med muddar och en skön krage. Vad tror du?

Den nya jackan som nog kommer att bytas mot en annan

Jag vet att jag inte ser så lycklig ut, men håret är ju i alla fall snyggt! =)

Annars har sommaren varit som vanligt, med MASSOR av jordgubbar! Har frusit in ca 6 liter, kokat marmelad på en dryg liter och ätit dem med mjölk jag vet inte hur många gånger. Och än är det inte färdigskördat. Men gott är det!

Jordgubbar i en skål efter Farmor

Svartvinbären, däremot, har jag inte direkt något överflöd av. Det var jättemycket blommor och kart i början av sommaren, men sen kom trasten och pulade i sig det mesta! Att de äter kart! Gissa om de stod lågt i kurs då… Nu har jag i alla fall plockat in de stackars bär som var kvar på busken, och de är riktigt stora och väldigt goda. Men inte så många… Ja, ja, de räcker ju till en frukost i alla fall! Och i morgon ska jag få åka till Ps kompis Micke och plocka både svarta och röda vinbär hos honom. Tack, Micke!

Det här är de svartvinbär som blev kvar till mig...

Måste få ge er en till bild av våra långörade kompisar. En morgon när jag skulle iväg på jobbet satt båda två i slänten och smaskade frukost, men det var bara en som ville vara med på bild.

Frukostätande hare

(Det här inlägget har lästs 3580 gånger.)