Jag har en Ful-gubbe i trädgården!

Ful-gubbenJa, alltså, inte en "ful gubbe" som man brukar varna barn för att tala med, utan en "Ful-gubbe"! Kolla själv, så förstår du vad jag menar!

Jag såg en liknande för ett år sedan när jag och Svärmor var på trädgårdsbesök i Hundsjö, och ända sedan dess har jag sagt att en sådan ska jag ha! Jag har bara inte hittat någon. Tills nu. Har lite dille på att kolla runt i internetbutiker (t.ex. Inreda.com, Mixin.se och Smartasaker.se) och prenumerera på deras nyhetsmail, och så för två veckor sedan damp det ner ett mail från Buxus.se, där det bland annat fanns en bild på Ful-gubben! Jag köpte den direkt!!

I fredags fick jag ett sms om att paketet fanns att hämta i stan, och direkt efter Melodikrysset på lördag förmiddag (ve den Ottosson som missar det!) gasade jag iväg de två milen och hämtade mitt paket. Ville egentligen slita upp paketet direkt på parkeringen utanför ICA, men höll mig tills jag kom hem…

Tidigare under veckan var jag förbi på Granngården och köpte en tunna som jag målat på med slipersolja för att få rätt färg på den. Sedan var det bara att pyssla ihop det hela. Och visst är han fin, min Ful-gubbe?!

Ful-gubbens ansikteFul-gubbens hand

Bänken som står på sidan av ropade jag in på en auktion förra helgen. Jag gillar verkligen konstruktionen, som liknar den min morbror Stig har gjort vid grillplatsen i Fagerland. Fast den här är nog lite lättare att flytta på…

Ljugarbänken......är stängbar!


Och idag har jag börjat jobba. Det känns helt OK, det blir ju onekligen lite av en mjukstart i år, jämfört med i fjol…

(Det här inlägget har lästs 3556 gånger.)