Jag har ett bra jobb, jag

När det regnade som värst och smattrade som tusan mot fönsten på jobbet idag tittade jag ut och så det här:

Alltså, det vräkte verkligen ner! Stackars männisch’! (Ursäkta kvalitetén, mobilkamera på långt avstånd och genom regnig ruta.)

Själv tog jag en kopp kaffe till och myste till en stund med en ungdomsbok jag inte hann läsa i våras. 😉

Annars börjar det röra på sig lite nu. Lärarna har börjat idag, och dagen började med en gemensam personalkonferens i den andra gymnasieskolans aula. Hann prata lite med ett par lärarkollegor om en idé jag har för biblioteksrummet, och den ena av dem säger direkt: ”Men DET är inga problem!” Vilken lycka!! Återkommer om det! 😎

Vid första periodvilan (tiofikat) smet jag och Nola-kollegan ner i biblioteket och satt och småsurrade lite om framtiden och höstens planering. Vi hinner inte träffas så mycket när det väl drar igång sen.

Efter lunch for hela lärarkåren iväg på en gemensam fortbildningsgrej, men jag valde att istället vada tillbaka till mitt tomma och än så länge tysta bibliotek för att hinna med lite smått och gott. All tid innan terminsstart är värdefull tid.


Och så kom veckans tema från Fotosöndag idag – ”Oändlig”. Och jag vet redan vad jag ska illustrera! Busigt, va!

(Det här inlägget har lästs 3543 gånger.)